• Hem
  • Hjälp
  • Jag kan inte logga in på MyMitsubishi
  • Registrering
  • Login

Hjälp

Print page

Jag kan inte logga in på MyMitsubishi

tillbaka

1. Undvik vanliga inmatningsfel

• Lösenordet är känsligt för stor/liten bokstav. Caps lock kan ha aktiverats av misstag.
  • Har du angett rätt användarnamn? Det behöver inte alltid vara samma som din e-postadress.
  • Kontrollera också användarnamnets stavning, då det kan hända att lösenordet är rätt men användarnamnet felstavat. Ändrade du lösenordet för ett tag sedan och glömde att ange det nya lösenordet?

2. Undvik captcha-fel

Om du misslyckas med att ange rätt lösenord mer än en gång måste du också ange en captcha-kod. Det kan hända att lösenordet är rätt, men att captcha-koden är fel. Du kan hoppa över captcha-koder som är svåra att läsa genom att klicka på ”Refresh” (”Uppdatera”) bredvid aktuell captcha-kod, tills en läsbar captcha-kod visas.

3. Undvik låsning av användarkonto

Om du anger fel lösenord flera gånger kommer din åtkomst att blockeras i 2 timmar. Under denna tid går det inte att logga in, inte ens med rätt användarnamn och lösenord. Vänta denna tid innan du försöker logga in igen.

4. Undvik blockering av IP-nummer i företagsnätverk

Om det sker flera misslyckade inloggningsförsök (från en eller flera användare) med samma IP-adress inom ett företagsnätverk blockeras den delade IP-adressen i 4 timmar. Under denna tid går det inte att logga in, inte ens med rätt användarnamn och lösenord. Vänta denna tid innan du försöker logga in igen.

5. Jag har precis registrerat mig som ny användare och mitt första inloggningsförsök misslyckades

Fick du e-post med ett valideringsmeddelande och har du bekräftat din e-postadress genom att klicka på länken i e-postmeddelandet? Om du inte gjort detta, följ instruktionerna under:

Jag har inte fått någon e-post med ett valideringsmeddelande

6. Min inloggning fungerar inte av andra skäl

Det lösenord du angav är kanske inte samma som det du sparat, eller så har lösenordet gått ut då du använt samma lösenord under lång tid. Följ instruktionerna under:

Hur återställer jag mitt lösenord?

Kan du inte hitta vad du letar efter? Var inte rädd för att kontakta oss...

tillbaka

Förfrågningar
Kontakt
Kunskapsdatabas
Hjälp